Algemene voorwaarden

Jij, als klant, moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48u voorafgaande aan de afspraak aan ons melden.

Indien jij, als klant, deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mogen wij het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan jou doorrekenen.

Bij te late verwittiging is dit 50% van de afgesproken behandeling.

Bij een no show zonder verwittiging is dit 100% van de afgesproken behandeling. Je mag slechts een volgende afspraak maken, indien dit bedrag vereffend is.

Indien jij, als klant, meer dan 10 minuten later dan de afgesproken tijd op de afspraak opdaagt, mogen wij de verloren tijd inkorten op de behadeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.

Indien jij, als klant, meer dan 20 minuten later op de afspraak aankomt, mogen wij de behandeling annuleren en toch 50% van het gehele honorarium van de behandeling aanrekenen.

Wij zelf moeten verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48u voorafgaande aan de afspraak aan jou, als klant, melden.

Voorgaande regels zijn niet van toepassing indien jij, als klant, of wij, als dienstverlener, ons kunnen beroepen op overmacht.

Covid-19 Huisregels

  • Wij werken uitsluitend op afspraak.
  • Ben je ziek? Blijf thuis, kosteloos annuleren kan tot 48u op voorhand.
  • Tussen de klanten door wordt er voldoende verlucht en geventileerd.

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 september.