Cryolipolyse, de oplossing voor ongewenste vetrolletjes

Cryolipolyse: lokale vetbehandeling

Datum

Je kent het wel, die overtollige vetrolletjes waar je niet vanaf komt. Ze zijn vervelend en je ergert je er aan. Wat als wij je vertellen dat wij bij Skincenters de perfecte oplossing hebben voor dit probleem? Cryolipolyse: dankzij deze behandeling ben jij in no-time verlost van die vervelende vetrolletjes.

Cryolipo-wat?

Cryolipolyse is een behandeling om het lichaamsfiguur te corrigeren en de ‘moeilijke’ kilo’s kwijt te raken. Voor vet op bijvoorbeeld de buik, billen en benen dat niet verdwijnt met sporten of een dieet is cryolipolyse een mogelijke oplossing. De vetcellen worden doelgericht bevrozen (temperatuur van -10°C) waardoor ze afbreken en het lichaam deze op een natuurlijke wijze afvoert. Wij werken met de ZLipo van Zimmer, en bereiken ongelofelijke resultaten. Dankzij Cryolipolyse kan je tot 70% vet van de behandelde zones kwijtraken, geweldig toch?

Hoe werkt cryolipolyse nu juist?

We plaatsen de applicators per behandeling op de probleemzones. Dit kan je buik zijn, love handles, je taille, de buitenkant van je dijen, de binnenkant van je dijen, … Terwijl de applicatoren hun werk doen, lig jij ongeveer 60 minuten aan het toestel verbonden. De koelplaten koelen de zones af tot een temperatuur van -10 graden Celsius. Zo breken de vetcellen af en worden ze op een natuurlijke manier afgevoerd door je lichaam.

– 10 graden Celsius! Brr, koud en pijnlijk zou je denken. Niets is minder waar. Tijdens de behandeling kan je even een trekkend gevoel ervaren, maar dankzij de koude temperatuur is de zone na enkele minuten gevoelloos. Veel mensen doen zelfs een powernap tijdens de sessie of lezen rustig een boekje. De behandeling is dus pijnloos en 100% veilig!

Cryolipolysis wordt vaak gecombineerd met shockwave therapie. Deze combinatiebehandeling biedt de meest optimale resultaten. Met de Z Wave van Zimmer focussen we op stevigheid van je huid, huidelasticiteit en nieuwe collageenvorming.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Na de behandeling zal je de resultaten geleidelijk aan opmerken. We raden minimum 3 behandelingen aan per zone, maar dit is afhankelijk van persoon tot persoon. De eerste resultaten zijn meestal na zes tot acht weken zichtbaar, op de behandelde zone zal je vet zal stilletjesaan verminderen. Na drie maanden zie je de resultaten het best, maar vier maanden na de behandeling voert je lichaam de behandelde vetcellen nog steeds weg. Wil je de resultaten behouden? Dan houd je natuurlijk ook best een gezonde levensstijl aan. 

Door koeling naar je summerbody

Cryolipolyse heeft heel wat voordelen voor jou:

  • Het is geen operatieve ingreep
  • Er komen geen naalden aan te pas
  • Het omliggende weefsel wordt niet beschadigd
  • De behandeling is veilig
  • Volledig pijnloos
  • Zichtbare resultaten met tot 70% lokale vetvermindering

Overtuigd? Klaar voor een summerproof body? Maak nu een afspraak in één van de Skincenters vestigingen door rechts onderaan op “Maak afspraak” te klikken. Tot snel!

Meer artikels