Cryolipolyse

Een slank figuur is een schoonheidsideaal.
Voor mensen die op hun uiterlijk letten et hun lichaam een betere vorm willen geven, zonder daarvoor uren te moeten sporten of intensief te moeten diëten, is cryolipolyse het beste alternatief voor liposuctie tegenwoordig op de markt.
Cryolipolyse gaat locaal vet verminderen door behulp van kou. Geen mes, geen pijn, geen littekens.
Een sessie van 1 uur kan 20 tot 25% van de vetlaag van een zone wegvriezen.
Je kan meerdere zones tegelijk behandelen.
Twee behandelingen geven je over het algemeen een optimaal resultaat, maar soms is een derde sessie nodig, in geval van dikkere vetlagen. De resultaten verschillen van persoon tot persoon.
Kleine of grote vetrol, de binnenkant of buitenkant van de billen, de heupen, achterwerk, buik, dubbele kin lovehandles of armen…kunnen allemaal behandeld worden met 1 of 2 applicators tegelijk.
De gekozen zone is gekoeld tot cristallisatie van de vetcellen. Deze gaan dan afsterven en weggevoerd worden door het immuunsysteem en zijn witte bloedcellen, gedurende de weken die de behandeling opvolgen.

En om de resultaten van de cryolipolyse nog te verbeteren, vraagt u na uw sessie naar de “Z WAVE”.
De “Z WAVE” is het alternatief voor de handmassage die onontbeerlijk is na uw behandeling en versnelt het wegnemen van de dode vetten.
Dit toestel zal u een stevigere en gladdere huid bezorgen dankzij het stimuleren van de collageensynthese en ook het sinaasappelhuideffect zal afnemen.

Deze methode is afgeraden :
-voor mensen die zeer gevoelig zijn voor kou (cryoglobulinemie, uitslag )
-in geval van zwangerschap
-in geval van huidziekte of bij een wonde op de te behandelen zone

Prijslijst BTW inbegrepen
De prijs van een sessie 175€
Optie Z-Wave 80€