Verwijderen van tatoeages

Waarom gebruiken we een picolaser met 4 golflengtes ?
Een picolaser met 4 golflengtes maakt het mogelijk alle kleuren inkt op alle dieptes te verwijderen. Het geeft uitstekende resultaten, zonder littekens op lange termijn en werkt op alle huid –en kleurtypes. Af en toe, als er veel pigment onder de huid zit, kan er een klein blaartje of wondje ontstaan, die we met een verband bedekken en die na een paar dagen genezen zal zijn.
De picolaser zorgt ervoor dat er geen schijnbeeld overblijft op het einde van de behandeling en is stukken minder pijnlijk dan andere lasers. Het is de meest ontwikkelde techniek tot op heden met zeer korte impulsen. Er zijn minder sessies nodig en deze zijn ook korter (5 tot 30 minuten) met als resultaat een kleinere investering voor de patiënt.

Hoeveel sessies en wat voor resultaat mag ik verwachten ?
Gemiddeld heb je 3 tot 6 sessies nodig . Je moet weten dat het mogelijk is om je tatoeage helemaal te verwijderen . Na 1 sessie zal je al verstelt staan over de resultaten.
Het aantal sessies zal afhangen van verschillende factoren zoals de kleur(en) van de inkt van uw tattoo en de reactie van uw huid op de behandeling. De leeftijd van uw tattoo en het soort pigment, de densiteit ervan en de manier waarop de inkt in de huid is gezet (dermograaf of bamboo bijvoorbeeld) er zijn zoveel factoren die een invloed gaan hebben op het aantal sessies die u nodig zal hebben.
U kiest tenslotte hoever u wil gaan in het verwijderen van uw tatoeage. Als we over een vervaging spreken, bijvoorbeeld om de zone te bedekken met iets nieuws, dan is 1 sessie waarschijnlijk genoeg.
Tussen twee sessies moet je gemiddeld 4 tot 8 weken wachten.

Kan ik mijn tatoeage deels laten verwijderen ?
Geen probeem! Je kan zelfs een heel klein deeltje van uw tatoeage laten wegnemen, zoals een fout van de tattoo artist, of initialen.
Elke sessie heeft 2 stappen. Stap 1 is de behandeling met de picolaser en stap 2 is de “focused dots” behandeling, die heel belangrijk is voor het vermijden van blaartjes en littekens. Het helpt de huid ook sneller te genezen.
Hieronder vind u de prijslijst per sessie voor de twee stappen die elkaar opvolgen tijdens de behandeling.

Belangrijk : Als u al geprobeerd hebt om uw tatoeage weg te laseren met een minder efficiënt toestel, zal het moeilijker en dus kostelijker zijn om de behandeling bij ons af te ronden. Wees zeker dat we er alles zullen voor doen. Maar het is dus wel belangrijk om van het begin een efficiënt toestel te kiezen.

Geschat aantal sessies en de prijs
Of direct het oppervlak te vullen
Bevestig foto's van de tattoo


Adviesprijs per sessie op PicoPlus 4 + Focus Dot
Tatoeage verwijdering wenkbrauwen (3 sessies nodig) 120€
minder dan 5cm2 tattoo
95€
minder dan 10cm2 tattoo
110€
minder dan 15cm2 tattoo
125€
minder dan 20cm2 tattoo
140€
minder dan 25cm2 tattoo
155€
minder dan 30cm2 tattoo
170€
minder dan 40cm2 tattoo
195€
minder dan 60cm2 tattoo
230€
minder dan 100cm2 tattoo
265€

Voor grotere gebieden stuur dan een kleurenfoto en de geschatte oppervlakte mail en wij sturen u een indicatieve prijs per sessie.