Cellulites behandeling

Maar wat is cellulite nu eigenlijk?

90 procent van de vrouwen heeft last van cellulite. En neen, cellulite heeft NIETS te maken met overgewicht!

De term cellulite verwijst naar de kuiltjes van de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen als gevolg van een verschil in vet, spier- en bindweefsel verdeling in de huid van man en vrouw. De knobbeligheid van cellulite wordt veroorzaakt door vetophopingen, wat het bindweefsel onder de huid verstoord.

Waardoor ontstaat cellulite?

Erfelijkheid, dikte van de huid, geslacht, leeftijd, een slechte bloedsomloop en een traag lympesysteem, de hoeveelheid en de verdeling van het lichaamsvet  kunnen allemaal invloed hebben op de mate waarin cellulite aanwezig of zichtbaar is. Medicijnen die op je hormonaal balans spelen, zoals de anticonceptiepil en zware antidepressiva kunnen een invloed hebben op het verschijnen van cellulite.

Behandeling

Crème aanbrengen op cellulite kan geen kwaad, maar het is wel bewezen dat het geen effect heeft. Inhet beste geval zal je epidermis beter gehydrateerd zijn. Gooi je geld niet nutteloos weg en kies voor een effectieve behandeling.

Bij Skincenters maken we gebruik van de beste et nieuwste technologieën om u de beste resultaten te geven. Deze technologieën zijn : Schockwaves, mechanische schokken die zowel cellulite bestrijden als collageen stimuleren, de Powershape technologie, een synergie van bipolaire radiofrequentie, infrarood lictht, negatieve druk en massage, in 1 toestel, manuele anti-cellulite massages, en lichaamspakkingen.

Om meer te weten te komen over dit allemaal, kan u altijd een afspraak boeken voor een gratis consult, om te bespreken wat voor uw specifiek probleem de beste aanpak is.

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 september.