Gezichtsbehandeling Ultrasound: 

De ultrasound gezichtsbehandeling is een progressieve, holistische huidbehandeling. De niet-invasieve toepassing wordt vaak gebruikt voor rimpelvermindering, huidverjonging en -verstrakking én pre- en post-facelift.. 

Hoe werkt ultrasound? 

De LDM®Plus technologie combineert meerdere fysiologische effecten tegelijkertijd dankzij zijn dubbele frequentie ultrasoon geluid. Deze hoge geluidstrillingen zijn niet hoorbaar. Zo kan de structuur van het bindweefsel specifiek en effectief gereguleerd worden bij verschillende esthetische en dermatologische indicaties. Bij Skincenters maken we gebruik van een toestel dat tevens over een Sonophoresis technologie beschikt, deze technologie zorgt ervoor dat producten beter en dieper in de huid kunnen opgenomen worden. 

Het resultaat is een strakkere, frissere huid. 

Gezichtsbehandeling Radio Frequentie: 

Deze 100% natuurlijke behandeling is zeer effectief tegen de veroudering van de huid. Met radiofrequente golven wordt er warmte gecreëerd in de huid. Deze behandeling kan gecombineerd worden met voedende bestanddelen en een speciale massage, waardoor het ook oedeem, donkere randen, wallen, rimpels en de contouren van het gezicht effectief verbeterd.

De bionische microstroom van de behandeling: 

  • stimuleert de oogspieren
  • verbetert de celstofwisseling
  • zorgt voor een diepe penetratie van actieve bestanddelen in de huid
  • bevordert op milde wijze de perifere lymfedrainage en de bloeddoorstroming

De vacuümzuiging masseert zachtjes de huid rond de ogen en versnelt het metabolisme van nieuwe huid. De thermische energie die wordt opgewekt door de radiofrequentie verstrakt onmiddellijk de collageenlaag en bevordert de regeneratie van het epidermale collageen.

De behandeling garandeert een bijzonder effectief en snel resultaat. 

Gezichtsbehandeling HIFU: 

Een HIFU behandeling zorgt voor huidverstrakking en contouring.

Het doel van de behandeling is de huid optimaal te liften, zonder een chirurgische ingreep uit te voeren. HIFU is een zeer nauwkeurige medische procedure die met hoge intensiteit gerichte ultrasone energie toepast om plaatselijk te verhitten en afgestorven of beschadigd weefsel te vernietigen door middel van ablatie. Door de aanzienlijke energieafzetting bij de focus kan de temperatuur in het weefsel oplopen tot niveaus van 65° tot 85°C, waardoor het huidweefsel wordt vernietigd door stollingsnecrose. Hogere temperatuurniveaus worden meestal vermeden om het koken van vloeistoffen in het weefsel te voorkomen.

HIFU werkt op het SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), fascia, diepe dermis en onderhuids fibreus weefsel en genereert een verhoogde temperatuur. Wanneer de temperatuur meer dan 47’C (de drempel van eiwitdenaturatie) stijgt, wordt een stollingszone gegenereerd. De zone wordt opgevuld door het omringende weefsel/spierweefsel en op dat moment wordt de huidspier elastisch en de rimpel
strakgetrokken.

Na enkele behandelingen zijn de resultaten al zichtbaar en is de huidconditie verbeterd..

Gezichtsbehandeling Hydrodermabrasie 

Bij de Hydrodermabrasie maken we gebruik van de HydraBeauty die dankzij zijn gespecialiseerde tip de poriën reinigt en exfolieert. De behandeling werkt daarnaast ook op basis van van het principe van elektroporatie, waarbij verschillende premium oplossingen in de huid worden gesluisd. Het resultaat is een stralende, gladde en zuivere huid. De behandeling is ideaal voor een algemene verbetering van je huid,
anti-aging en rejuvenation.

De combinatie van 3 functies zorgen bij deze behandeling voor een complete huidverzorging 

  1. Aqua Cleansing systeem – Radiaaltip

De oplossing wordt uitgescheiden vanuit de centrale opening en verspreidt zich langs een traject dat in contact staat met de huid, om onzuiverheden op te lossen, en wordt
dan weer afgevoerd via de afvalopzuigpoort.

  1. Oplossing insluizen door middel van elektroporatie

Effectieve penetratie van de oplossing voor huidverjonging en voeding. 

Het is een methode om stoffen met een bepaald moleculair gewicht door het celmembraan te sluizen. Elektropulsen verstoren de dubbele fosfolipide laag om tijdelijk poriën op het celoppervlak te maken die worden gesloten wanneer de elektropulsen stoppen en de oplossing door de poriën in de cel gedrongen is. 

  1. Peeling met Diamant-tips

Exfolieert dode huid en onzuiverheden door middel van vacuümdruk waardoor het absorptie-effect van de oplossing wordt gemaximaliseerd, wat resulteert in een veel gladdere huid en een helderdere teint. Het biedt 3 soorten tips voor verschillende huidtypes en behandelingsgebieden. 

AquaClean Clinic oplossingen

Stap 1 

Niet-irriterende reiniging 

Op basis van melkzuur, een oplosbare oplossing (AHA), om bacteriën, talg en cosmetische resten in de poriën op te lossen. 

Stap 2 

T-Zone intensieve zorg 

Aanbrengen van salicylzuur, een olie-controlerende-oplossing (BHA), om de porie te reinigen van talg, meeëters, enz. 

Stap 3 

Supplementen vocht & voeding 

Verrijkt met Portulaca-extract voor een vitamine B-supplement, een antioxidante werking, hydratatie, melaninecontrole en voedingsstoffen. 

Stap 4 

Reinigings- en desinfectie van het systeem 

Reinigt en desinfecteert het systeem na het voltooien van stap 3.

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 september.