Spijt van uw tattoo? Bent u niet meer tevreden met het design en wilt u hem volledig verwijderen of vervagen voor een cover-up? Kies dan voor het verwijderen van uw tattoo aan de hand van een laserbehandeling. Dit is de enige efficiënte manier om een tatoeage volledig te verwijderen.

Behandeling

De tattoo wordt verwijderd met behulp van lasertechnologie en meer bepaald een Picoseconde Nd:YAG, ook wel picolaser genoemd.

De gebruikte energie is bij deze laser zodanig van korte duur, dat de huid zelf niet wordt aangetast, wat goede resultaten oplevert zonder schade aan de lederhuid en zonder littekens. De Picolaser is door zijn korte pulsduur en hoog piekvermogen, de krachtigste laser voor tattooverwijdering op dit moment.

Deze techniek wordt aangevuld door een nabehandeling met een tweede laser, namelijk de Etherea. Die gaat zorgen voor een nog snellere genezing van de huid. De combinatie van de twee lasers zorgt voor een optimaal resultaat.

Voorbereiding & nazorg

Het is belangrijk dat een tattoo ouder is dan 6 maanden, alvorens u hem laat verwijderen. De behandeling kan niet uitgevoerd worden wanneer:

  • U fel gebruind bent door de zon, spraytan of zonnebank
  • U zwanger bent of borstvoeding geeft

Huidreactie en nazorg:

  • Na de behandeling kan er roodheid en lichte zwelling ontstaan
  • Gedurende 14 dagen moet de tattoo afgedekt worden (adhv kompres)
  • Coldpack mag gebruikt worden tegen branderig gevoel en jeuk
  • SPF50 smeren is noodzakelijk
  • Contact met water wordt best tot een minimum beperkt tijdens herstel (niet baden, sauna of infrarood gebruiken)

Wij maken bij Skincenters ook gebruik van een speciaal ontwikkelde crème, Laserat. Deze crème werd ontwikkeld door een farmaceutisch bedrijf en is specifiek voor na een laserbehandeling. Laserat zorgt voor onmiddellijke verkoeling en een sneller herstel na de behandeling.

Prijzen

De startprijs is €95 per sessie. De prijs is afhankelijk van verschillende
factoren, waaronder: grootte van de tattoo, hoeveelheid en soort inkt,
kleur en diepte van de inkt, leeftijd van de tattoo, etc. 

Voor een behandelplan op maat en exacte prijs per sessie, kunt u steeds een GRATIS intakegesprek inplannen via de knop “maak afspraak” onderaan.

Sessies

Bij een zwarte tattoo zijn er gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig voor een volledige verwijdering. Bij een tattoo in kleur kunnen er meer dan 6 sessies nodig zijn.
Een behandeling neemt, afhankelijk van de grootte van de tattoo, 5 tot 25 minuten tijd in beslag.

Tussen elke sessie is er een herstelperiode van minimum 8 weken nodig.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het genezingsproces een zeer grote invloed heeft op de verwijdering van een tattoo. Daarom hebben we ervoor gekozen om een tweede laser in te zetten die specifiek het huidgenezingsproces bevordert, namelijk de Etherea. Bij Skincenters werken we dus altijd in twee stappen, met twee lasers in één behandeling.
Daarnaast eindigen wij elke behandeling met een speciaal ontwikkelde crème voor laserbehandelingen, Laserat, die een kalmerend en herstellend effect heeft op de behandelde huid.

Ja, elke tattoo kan behandeld worden. De enige voorwaarde is dat de tattoo 6 maanden oud is.

Het verwijderen van een tatoeage is geen aangename behandeling. Wij doen er echter alles aan om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken door o.a. gebruik te maken van een koelsysteem. Ook duurt de behandeling zelf maar enkele minuten.

Ja, onze Picoplus laser van Lutronic is dankzij zijn picoseconden en hoog piekvermogen de krachtigste laser op dit moment voor de verwijdering van tattoo’s en permanente make-up. Hierdoor kunnen we een tattoo volledig verwijderen zonder littekenvorming.

Na de behandeling moet blootstelling aan de zon vermeden worden en is het aanbrengen van SPF50 noodzakelijk. De huid is in herstel en dus dient u 3-4 weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven. Ook 2-3 weken voor de behandeling kunt u de zon best vermijden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een tattoo te verwijderen, al zijn deze niet allemaal even veilig en zonder risico’s. Onze Picoplus laser van Lutronic is de krachtigste laser op de markt en zorgt voor een volledige verwijdering zonder enige opwarming in de huid. Doordat de laser beschikt over een korte pulsduur is de kans op huidletsels minimaal.

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 september.