Laser Ontharing

Stoppen met een heen en weer tussen pijnlijke elektrische epileer apparaten, dure sessies bij de schoonheidsspecialiste, nutteloze ontharingscrème, steeds te warme hars…En voor goed afscheid mogen nemen van je haartjes: dat is de belofte van de laser ontharing.

De droom van vele vrouwen (en mannen) van haarloos door het leven te gaan is nu mogelijk dankzij deze techniek.

Voor alle haartypen, behalve…

De laser ontharing heeft een onovertroffen betrouwbaarheid en verbazingwekkende resultaten:
Alle behaarde lichaamszones, zelfs groot, zoals een rug of een torso, kunnen onder de laser.
Hoewel de beste resultaten zullen worden behaald op mensen met donker haar en een lichte huidskleur, is de laser doeltreffend op zowat alle haartypen, behalve op wit haar, die helemaal onbehandelbaar zijn.

Er wordt vaak gesproken van definitieve ontharing, omdat deze het haar vernietigd, maar laat ons liever spreken van “langdurige” ontharing. Het is inderdaad altijd mogelijk dat wegens bepaalde factoren, zoals bijvoorbeeld hormonale veranderingen, dunne haartjes groeien op een behandelde zone.

Kwestie van golflengte…

Het principe van laser ontharing is het uitzenden van een dun licht met een bepaalde golflengte die als doel heeft de vernietiging van melanine, een van de bestanddelen van het haar.
Het licht gaat het haarzakje van elk haartje beschadigen en daarbij ook de bevoegdheid om haar te produceren.
Een sessie duurt tussen 5 minuten voor de kleinste zones zoals een bovenlip of een bikini, en 50 minuten voor bovenbenen of een rug.
Tijdens de behandeling ervaart de patiënt een licht branderig gevoel en prikkels. Gevoelige mensen kunnen kiezen voor het aanbrengen van een verdovende zalf alvorens de behandeling.

Na de behandeling zal de patiënt een rozige kleur hebben op de behandelde zone en zal een paar dagen hetzelfde gevoel hebben als bij een zonnesteek.
Onze verantwoordelijke zal elke patiënt tijdens een eerste consultatie opvangen en nagaan of alle voorwaarden er zijn om een risicoloos en doeltreffende behandeling te starten. Hij zal de te behandelen zones testen om eventuele allergieën op te sporen.
De verantwoordelijke gaat dan moeten kiezen voor een vermogen die sterk genoeg moet zijn om een doeltreffendheid te garanderen, maar dit zonder de huid te fel op te warmen.

Een getrainde gebruiker zal het hoogste vermogen mogelijk kunnen bepalen , voor het beste en duurzaamste resultaat.
Daarvoor is een huidanalyse nodig (huidskleur) en een grondige observatie van alle mogelijke reacties van huid en haar (knetteren van het haar, het terugtrekken ervan, expulsie van de wortel, roodheid van de huid of het verschijnen van bultjes op de huid…)om zo dicht mogelijk bij het hoogste vermogen mogelijk te komen voor elke patiënt.

Op deze manier passen we elk protocol aan elke patiënt aan.

Nota bene…

Onze laser ontharingstoestel is doeltreffend op elke huid en haartype.
Een lichte huidskleur en donker haar hebben is natuurlijk ideaal, maar dankzij ons systeem die een combinatie is van 810nm, 1064nm(Nd-YAG) en 755nm (Alexandrite) diodes, kunnen we ook lichte en rosse haren behandelen.
Enkel de haartjes in groeifase zullen worden vernietigd, er zijn dus 3 tot 9 sessies nodig in een hele haar cyclus(12-18 maanden) om een behandeling af te ronden.

Definitieve ontharing - Vrouwen
wenkbrauwen 50€
onderste of bovenste lip 40€
kin 50€
Visage 90€
Kleine gebieden (tepels) 40€
arm 100€
voorarm
75€
oksels 50€
eenvoudige bikini
75€
bikini ingesprongen 100€
Braziliaanse bikini
150€
integraal bikini
180€
Buik 100€
zitvlak 75€
benen half
150€
vol onderstel
270€
Vingers of tenen
40€
Voeten of handen
50€

2 Zones : -10%
3 Zones : -20%
4 Zones : -30%

Definitieve ontharing - Mannen
Tussen de wenkbrauwen 30€
wenkbrauwen 40€
oorlelletje 30€
volle baard
120€
1/2 baard
75€
hals 75€
halsketting 50€
Collier en schouders
90€
Back (volledige)
200€
Schouders en schouderbladen
100€
oksels 75€
arm 100€
voorarm
75€
Kleine gebieden (tepels)
40€
benen half
150€
vol onderstel
270€
Vingers of tenen
40€
Voeten of handen
50€
borst 100€
Borst en buik
200€
buik
100€
schedel 225€