Fillers


Fillers zijn zoals het woord het zegt “opvulling”.

Opvullen kan op verschillende manieren gebeuren:
- Een holte opvullen, vb na een trauma, ongeval of operatie
- Een rimpel ondersteunen, een rimpel die niet door een spier veroorzaakt wordt maar wel door een wegvallen van vetweefsel of door het verdwijnen van de elasticiteit van de huid. Vb thv de neusplooi(nasolabiale plooi), aan de mondhoeken (marionetlijnen)
- Vergroten van de lippen
- Volume geven onder de ogen, thv de jukbeenderen, “pommetjes”.
- Benadrukken van de kaakhoek.
- Neusafwijkingen corrigeren

De materialen die gebruikt worden kunnen ook verschillend zijn, afhankelijk van de plaats en de diepte van de injecties.
Enkele voorbeelden:
- Hyaluronzuur: dit is synthetisch collageen, er zijn verschillende lengtes en diktes van de collageenketens en dat is het verschil tussen de verschillende merken van collageen. Hyaluronzuur is net hetzelfde als je eigen collageen dus er is geen sprake van afstotingsverschijnselen en is dus 100 procent veilig.
- Radiesse bestaat uit calciumhydroxiapatiet, dit is de stof waaruit je botten opgebouwd zijn, dus ook hier is er geen afstoting mogelijk. Bij deze behandeling wordt je eigen collageen ook gestimuleerd.
Alle fillers worden ingebracht door injecties.
De levensduur van het product is verschillend. Het kan gaan van 6 maanden tot 18 maanden, afhankelijk van het product en van de diepte van injectie.

Mogelijke neveneffecten van de behandeling zijn afhankelijk van de plaats van injectie, de diepte van de injectie en van de patiënt zelf. Laat u voor de behandeling informeren door de arts.

Deze prijzen worden gegeven als een indicatie omdat ze kunnen variëren van persoon tot persoon afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt product. Omgaan met meerdere zones in één sessie verlaagt de prijs met 20-30%.
Prijs : 170€ per 1cc injectie