Laserontharing: ook voor mannen een ideale oplossing!

Datum

Laserontharing bij mannen

Op zoek gaan naar alternatieve ontharingsmethoden is vooral bij vrouwen populair. We willen ons niet elke dag meer scheren. Laserontharing biedt hiervoor een goede oplossing, want na het nodige aantal sessies ben je van alle overtollige haartjes verlost.
Echter kiezen ook steeds meer mannen voor een permanente ontharing, omdat ook zij komaf willen maken met de ongemakken van regelmatig scheren/waxen of epileren.

Misschien vindt je partner je door je buik- of rughaar een heerlijke knuffelbeer, maar wil jij toch liever zonder door het leven. Ook de benen en oksels zijn zones waar vaak naar gevraagd wordt.
Door het gebruik van onze Clarity 2 laser is de behandeling veel minder pijnlijk dan met andere lasers. Dit komt onder andere door het ingebouwde koelsysteem dat de pijn verlicht. Ook zorgt deze laser voor een snel en efficiënt resultaat. Het haar is vaak al flink uitgedund na slechts enkele sessies.

Je vraagt je waarschijnlijk af:

Wat kost laserontharing?

De prijs voor definitieve ontharing verschilt per sessie. Alle prijzen kan je terugvinden onder “tarieven” op onze website.

We voorzien steeds een behandelplan op maat. Boek voor meer info alvast hieronder een intakegesprek.

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling is dan weer afhankelijk van de zone. Een oksel is op 5-10 minuten gelaserd. Een volledige rug neemt uiteraard meer tijd in beslag. Hier mag je toch rekenen op een klein uur.

Zijn er nadelen verbonden aan laserontharing?

Er zijn veel voordelen aan laserontharing, wel zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

  • De huid mag niet TE gebruind zijn. Je vermijdt dus best minstens 2 weken voor de behandeling de zon, spraytan of andere zelfbruiners.
  • De behandeling is niet pijnlijk, maar wordt door sommigen als onaangenaam ervaren. Dit is echter afhankelijk van persoon tot persoon.
  • De behandeling is een (goede) investering. Laserontharing is niet goedkoop. Echter werken we bij Skincenters met de beste apparatuur en ervaren specialisten. Gemiddeld zien wij hierdoor een 6tal sessies.

Meer info rond laserontharing zelf? Klik op onderstaande knop.

Meer artikels