Laserontharing van de bikinilijn

clarity 2 apparaat van lutronic

Datum

Ontharen van de intieme zone

De bikinilijn is een van de zones die vrouwen het vervelendste vinden om te ontharen. Ben jij het ook beu om telkens weer de bikini te scheren, waxen of epileren? Wil je verlost zijn van die vervelende haartjes in de intieme zone? De oplossing: laserontharing! Laserontharing bespaart je niet enkel een hoop tijd maar is op termijn ook nog voordeliger dan alle andere methodes.

Bij Skincenters werken we uitsluitend met medisch gecertificeerde toestellen, enkel zo kunnen wij kwaliteit garanderen. Voor laserontharing gebruiken we dan ook de Clarity II van Lutronic, beter bekend als de ‘krachtigste fiber laser’. Dankzij de Clarity II zijn de behandelingen veel minder pijnlijk en efficiënter dan met de gekende IPL of diodelasers, ideaal dus voor de bikinilijn!

Evolutie in ontharing

De ontharing van de bikinilijn, intieme zone of het schaamhaar heeft al een hele evolutie doorgemaakt. Van het trimmen tot de full brazilian wax. Wanneer je definitieve ontharing van de bikini opstart heb je de keuze in hoe ver of wat je exact wil laten laseren. Bij Skincenters hebben we deze opgedeeld in 3 opties: mini, midi en maxi. Van enkel de liesstreek tot een volledige ontharing inclusief bilnaad.

 

Meer informatie rond laserontharing en de verschillende zones vind je op onderstaande pagina:

Hoe werkt laserontharing juist?

De laser geeft een energie vrij op de huid, deze energie wordt geabsorbeerd door de haarfollikel en op die manier gaan we deze vernietigen. Dankzij de Clarity II kunnen we werken op alle huid- en haartypes, dus ook op dunne en fijne haartjes.

Aangezien haren groeien in verschillende fases, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 4-6 sessies nodig voor een optimaal resultaat, nadien raden we aan om een jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud in te plannen.

Uiteraard geldt dit niet alleen voor de laserontharing van de bikini maar ook voor andere zones op het lichaam.

Ben jij volledig overtuigd? Boek dan hieronder alvast je afspraak.

Meer artikels