Definitieve laserontharing: pijnloos en efficiënt

Laserontharing Permanente Ontharing

Datum

Waxen, scheren, epileren,… We hebben er veel voor over om met een gladde en zachte huid door het leven te gaan. Er bestaan diverse manieren om te ontharen, maar vaak veroorzaken deze methodes huidirritatie met ingegroeide haartjes en rode uitslag tot gevolg. Gelukkig biedt Skincenters de ideale oplossing: definitieve laserontharing. Dé behandeling om lichaamshaar op de meest vervelende plaatsen te verwijderen. Pijnloos en efficiënt!

Waarom kiezen voor definitieve laserontharing?

Kijk jij ook zo op tegen elke scheerbeurt of pijnlijke wax strips? Heb jij ook last van haren die steeds ingroeien en dan ontsteken? Of vind je het vervelend om te gaan zwemmen omwille van een uitgebreide bikinilijn? Dan is definitieve laserontharing iets voor jou! Deze pijnloze behandeling zorgt voor een geweldig resultaat zonder beschadiging van de huid.

5 redenen waarom onze klanten kiezen voor definitieve ontharing:

  1. Geen pijnlijke scheerbeurten of ontharingswax
  2. Geen ontstoken haarzakjes of geïrriteerde huid
  3. Tijdsbesparend
  4. Minder frustraties
  5. Meer zelfvertrouwen

Veiliger, sneller met een blijvend resultaat

Bij Skincenters maken we enkel gebruik van de beste technologie die vandaag op de markt beschikbaar is, namelijk de Clarity II laser van Lutronic. Deze krachtige ontharingslaser is geschikt voor zowel een lichte als gekleurde huid. Door middel van het hoger vermogen kunnen onze specialisten tot zelfs 45% sneller te werk gaan en aanzienlijk tijd besparen bij een nog efficiëntere behandeling. 

Door de IntelliTrak technologie wordt er steeds de juiste hoeveelheid energie vrijgegeven om, naast dikke haren, ook de dunste en lichtste donshaartjes te verwijderen. De correcte dosis warmte zorgt er voor dat het haarzakje definitief vernietigd. Dit maakt dat alle haren snel en efficiënt behandeld kunnen worden voor een optimaal resultaat.

Tijdens de behandeling meet de Clarity II laser constant de temperatuur van de huid. De ingebouwde koeling blaast koude lucht op de huid, waardoor de prikjes van de laser quasi pijnloos aanvoelen. Hierdoor staan veiligheid en comfort steeds voorop voor de patiënt.

Welke lichaamsdelen komen in aanmerking?

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een definitieve laserontharing van kop tot teen. Welke het meest geschikt is voor jou, weten we pas na een persoonlijke kennismaking. Benieuwd welke zones we aanbieden? Onze tarieven geven alvast een goed beeld wat de mogelijkheden zijn.

Permanente laserontharing bij Skincenters

Wens je meer informatie of heb je vragen over het aantal behandelingen? Onze specialisten vertellen je graag alles over permanente ontharing tijdens een intakegesprek. Hier worden jouw wensen besproken en geven we je graag advies welke laserbehandeling het meest geschikt is om het gewenste resultaat te bereiken. 

Maak nu een afspraak in één van de Skincenters vestigingen door rechts onderaan op “Maak afspraak” te klikken. Tot snel!

Meer artikels