Pharmann

Pharmann is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de farmaceutische en cosmetische industrie. Bij de ontwikkeling van hun producten maakt Pharmann gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in de biotechnologie, innovatieve peptidetechnologieën en moderne huidpenetratiesystemen (liposomen).

Ze ontwikkelden drie verschillende lijnen, elk met een ander doel. Alle drie deze gamma’s zijn verkrijgbaar bij Skincenters. 

Maak hieronder je afspraak voor een gratis intake huidverbetering als je meer info wenst.

Pharmann heeft 3 verschillende lijnen aan producten:

Nazorg voor laserbehandelingen

Deze lijn is ontwikkeld om te gebruiken als nazorg bij verschillende laserbehandelingen. Bij Skincenters is het bekendste product van deze lijn de Laserat crème. Speciaal voor na bv een tattooverwijdering.

Huidverbetering

Lamelat beschikt over een technologisch geavanceerde formule. Dit assortiment minimaliseert verkleuringen en ouderdomsvlekken. De collageen- en elastineproductie worden bevorderd en de huid krijgt hierdoor ook meer glans.

Anti-aging

De werking van unieke peptiden zorgt voor vertraging van het verouderingsproces en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De formule werkt effectief tegen diepe en ondiepe rimpels.