Skincenters breidt uit!

Logo Skincenters met achtergrond

Datum

De tijd staat niet stil en het succes van Skincenters is groter dan ooit tevoren. Daarom breidt Skincenters uit én steken we alles in een nieuw jasje. 

Nieuwe vestigingen

In maart 2021 mochten we Skinline Clinic verwelkomen in de Skincenters-familie. Daarnaast hebben we ook twee nieuwe vestigingen van Skincenters geopend. Vanaf nu kan je dus terecht in Antwerpen, Brussel, Mechelen en Malle. Op deze manier kunnen we nog meer mensen verder helpen en een betere service verlenen. Skincenters is gespecialiseerd in de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing, tatoeageverwijdering en huidverzorging. We behandelen huidproblemen, zoals overbeharing, pigmentvlekken, acne, littekens, striemen en huidveroudering met behulp van innovatieve professionele esthetische apparatuur. Ervaar jij één van deze zaken? Dan kan je bij Skincenters terecht voor de behandeling hiervan.

Een nieuw jasje voor Skincenters

Het is belangrijk dat onze branding uitstraalt waarvoor we staan. Daarom introduceren we graag ons nieuwe logo:

Logo Skincenters

Je herkent de ‘S’ van Skincenters en de structuur van DNA in het nieuwe logo. Het is modern, gestileerd en elegant, maar toch ook eenvoudig en duidelijk. Wij zijn supertrots om vanaf nu Skincenters te vertegenwoordigen met dit logo.

We zijn nog op zoek naar versterking

Ons team bestaat op dit moment uit vier huidtherapeuten en we zijn nog op zoek naar enkele collega’s om het team te vervolledigen. Denk je dat dit iets voor jou is? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@vertalen.skincenters.be

Wil je graag langskomen in één van onze vestigingen voor een behandeling? Maak nu je afspraak!

Meer artikels