Tattooverwijdering

Tattooverwijdering 

Je tattoo laten verwijderen? Uit onderzoek van Advanced Dermatology blijkt dat 78% spijt heeft van één of meerdere tatoeages. Dat kan al zo zijn voordat de inkt in je arm droog is, maar het kan ook jaren duren. Dat een tattoo voor altijd is, lijkt niet iedereen te beseffen.

Wij bieden hiervoor de oplossing!

(Dit resultaat is na 4 behandelingen)

Een picolaser met 4 golflengtes maakt het mogelijk alle kleuren inkt op alle dieptes te verwijderen. Het geeft uitstekende resultaten, zonder littekens op lange termijn en werkt op alle huid –en kleurtypes. Wanneer de tattoo veel pigment bevat, kan er een klein blaartje of wondje ontstaan. Hierbij is het belangrijk om de blaartjes NIET open te prikken en de wonde af te dekken met een verband. 

Met de picolaser kan een tattoo volledig verwijderd worden. De behandeling is ook stukken minder pijnlijk dan met andere lasers. Het is de meest ontwikkelde techniek tot op heden met een zeer korte pulsduratie (picoseconden). Er zijn minder sessies nodig en ze zijn ook korter (5 tot 30 minuten) met als resultaat een kleinere investering voor de patiënt.

Gemiddeld heb je 3 tot 6 sessies nodig . Je moet weten dat het mogelijk is om je tatoeage helemaal te verwijderen . Na 1 sessie zal je al verstelt staan van de resultaten!

 

Het aantal sessies zal afhangen van verschillende factoren zoals de kleur(en) van de inkt van uw tattoo en de reactie van uw huid op de behandeling. De leeftijd van uw tattoo en het soort pigment, de densiteit ervan en de manier waarop de inkt in de huid is gezet (dermograaf of bamboo bijvoorbeeld) er zijn zoveel factoren die een invloed gaan hebben op het aantal sessies die u nodig zal hebben.

 

U kiest tenslotte hoever u wil gaan in het verwijderen van uw tatoeage. Als we over een vervaging spreken, bijvoorbeeld om de zone te bedekken met iets nieuws, dan is 1 sessie waarschijnlijk genoeg.

Tussen twee sessies moet je gemiddeld 4 tot 8 weken wachten.

Geen probeem! Je kan zelfs een heel klein deeltje van uw tatoeage laten wegnemen, zoals een fout van de tattoo artist, of initialen.

Elke sessie heeft 2 stappen. Stap 1 is de behandeling met de picolaser en stap 2 is de “focused dots” behandeling, die heel belangrijk is voor het vermijden van blaartjes en littekens. Het helpt de huid ook sneller te genezen.

Vul hieronder het formulier in om een prijs berekening te ontvangen van de verwijdering van je tattoo.

Verzoek tattooverwijdering

(Dit resultaat is na 6 behandelingen)

(Dit resultaat is na 3 behandelingen)

Linker wenkbrauw is net met de laser verwijderd. Rechter wenkbrauw is hoe de permanente make-up voordien was.

(Dit resultaat is na 1 behandeling)

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 juni.