Carbon peel​ing

Carbon peel​ing

Carbon peel

Op zoek naar een behandeling die de huid helpt te herstellen en de tekenen van veroudering tegen gaat? Dan is een carbon peeling, ook wel Hollywood peel genoemd, de ideale behandeling voor jou.
Deze zachte behandeling is voor de meeste huidtypes mogelijk en is de ideale manier om snel een frisse uitstraling te verkrijgen. De carbon peeling zorgt voor een egale huid, vermindert pigmentvlekken, rimpels en acne littekens.

Wat biedt Skincenters

Wat biedt Skincenters

Behandeling

De energie van de laser werkt op twee manieren. De melanine (pigmentatie) in de cellen wordt op een natuurlijke manier afgebroken waardoor de huid egaler wordt. Nadien warmt de huid in de diepte op waardoor er en samentrekking en collageenstimulatie zal plaatsvinden.

De behandeling omvat het aanbrengen van een dun laagje carbon lotion op het gelaat, de zachte verhitting van de carbon lotion en de huid, en ten slotte de snelle picoseconde behandeling die helpt uw huid te exfoliëren en te revitaliseren.

Een licht tintelend en warmte gevoel kan ervaren worden, de behandeling wordt doorgaans als niet pijnlijk ervaren. De carbon peeling is een procedure zonder sociaal verlet, dagelijkse activiteiten kunnen direct terug hervat worden.

Voorbereiding en nazorg

Voor de behandeling is er geen specifieke voorbereiding nodig. Indien mogelijk raden we aan om zonder make-up naar de afspraak te komen.
Na de behandeling is een zachte roodheid mogelijk. Die zal binnen enkele uren normaal gezien al verdwenen zijn. Nadien kan men de normale verzorgingsroutine thuis hervatten.   

Sessies

De Hollywood Peel is een zachte behandeling met vrijwel meteen zichtbare resultaten. De behandeling is dan ook geliefd door vele sterren (wordt daarom ook de Hollywood Peel genoemd) door het snelle zichtbare resultaat zonder sociaal verlet. Een Carbon Peeling kan hierdoor dan ook al na 4 weken herhaald worden indien nodig. 

*Alle andere behandelingen kunnen geboekt worden via de knop ‘maak afspraak’ rechts onderaan. 

FAQ

Kan ik een carbon peeling in de zomer laten uitvoeren?

De Carbon Peel behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd.

Is een carbon peeling pijnlijk?

De behandeling wordt meestal als niet pijnlijk ervaren. Je ervaart hooguit een tintelend gevoel en lichte opwarming van de huid.

Kan er een reactie optreden na een carbon peeling?

Een carbon peeling is een vrij zachte behandeling die de huid niet aantast. U kan dus gewoon onmiddelijk uw dagelijkse acitiviteiten hervatten.

Hoe lang duurt een carbon peel behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Wordt een carbon peeling behandeling terugbetaald?

Neen, in België wordt de behandeling niet terugbetaald.

Wat is de prijs van een carbon peeling?

De prijs voor de behandeling bedraagt €180.

Hoe blijf ik op de hoogte van behandelresultaten en eventuele promoties?

Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van onze behandelresultaten en promoties.

Check hier alvast onze Instagrampagina!