Definitieve Ontharing

Wat is laserontharing?

U bent de min of meer werkende, traditionele ontharingsmethoden beu? U weet niet meer wat u moet kiezen? Warme of koude wax? Of toch maar elektrisch? Kies dan voor ontharing met laser. Het principe van laserontharing is eenvoudig: een lichtstraal, met een welbepaalde golflengte, roeit de haartjes met hun wortel uit, door de melanine te vernietigen. 

De beste uitrusting op de markt.

Bij Skincenters gebruiken we de beste technologie die vandaag op de markt beschikbaar is, de Clarity II laser. Deze bevat een Alexandrite 755nm en een ND-Yag 1064nm golflengte. Dankzij deze 2 golflengtes zijn alle haar- en huidtypes behandelbaar. Het is een single-fiber laser, wat wil zeggen dat deze geen energieverlies heeft en dus tot 45% sterker is dan de klassieke lasers.

Het behandelen gaat tot 5x sneller in vergelijking met een IPL-behandeling door de grotere spotsizes. Tevens is het veiliger doordat de Clarity II over een ingebouwde temperatuurmeting beschikt.

De Clarity II laser verwijdert haar op een efficiënte, snelle en vrijwel pijnloze manier.

Ontdek de ClarityII technologie hier:

Opmerking: de duur en de resultaten van een behandeling kunnen van persoon tot persoon verschillen en zijn dus slechts indicatief.

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 september.