Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie

Op zoek naar een behandeling die zorgt voor een glow en de huid van binnenuit opfrist? Dan is een behandeling met de Hydrabeauty echt iets voor jou.
Deze behandeling is ook wel gekend onder de naam hydrodermabrasie. Aan de hand van deze techniek gaan we de huid reinigen, dode huidlagen en onzuiverheden verwijderen en de huid opnieuw voeden.
Voor deze behandeling maken we gebruik van de Hydrabeauty, die de huid exfolieert, reinigt en hydrateert. Het resultaat is een stralende, gladde en zuivere huid. De behandeling is ideaal voor een algemene verbetering van je huid, anti-aging en rejuvenation.

Wat biedt Skincenters

Behandeling

De behandeling bestaat uit verschillende stappen:

  • Peeling met Diamant-tips

Exfolieert dode huid en onzuiverheden door middel van vacuümdruk, waardoor het absorptie-effect van de oplossing wordt gemaximaliseerd. Dit resulteert in een veel gladdere huid en meer heldere teint.

  • Aqua Cleansing systeem – Radiaaltip

De oplossing wordt afgegeven door de centrale opening en verspreidt zich langs een traject dat in contact staat met de huid. Het gaat onzuiverheden oplossen en wordt dan weer afgevoerd via de afval-opzuigpoort.
Er worden meerdere passes uitgevoerd met steeds een andere oplossing. In deze oplossingen zitten verschillende effectieve ingrediënten zoals lactaatzuur, salicylzuur en extract van portulaca.

  • Oplossing insluizen door middel van elektroporatie

Elektroporatie is een methode om stoffen met een bepaald moleculair gewicht door het celmembraan te sluizen. Elektropulsen verstoren de dubbele fosfolipiden-laag om tijdelijk poriën op het celoppervlak te maken die worden gesloten wanneer de elektropulsen stoppen en de oplossing door de poriën in de cel gedrongen is. Hierdoor is er dus een effectieve penetratie van de oplossing voor huidverjonging en voeding.

De behandeling sluiten we af met het aanbrengen van een voedende crème alsook een SPF.

 

Voorbereiding en nazorg

Voor de behandeling is er geen specifieke voorbereiding nodig. Indien mogelijk raden we aan om zonder make-up naar de afspraak te komen.
Na de behandeling is een zachte roodheid mogelijk, dit zal binnen enkele uren niet meer zichtbaar zijn. Nadien kan men de normale verzorgingsroutine thuis hervatten.

Prijzen

Naast onze standaard Hydrabeauty behandeling bieden we ook een Hydrabeauty Deluxe behandeling aan. Bij deze laatste wordt de basisbehandeling aangevuld met een chemische peeling en Healite. (LED lichttherapie systeem)

Hydrabeauty: €140
Hydrabeauty Deluxe: €175

Sessies

Een hydrodermabrasie behandeling is een goede opfrissing voor de huid.

Na 4-6 weken kan de behandeling dus indien gewenst opnieuw uitgevoerd worden.

FAQ

Een hydrodermabrasie behandeling is absoluut niet pijnlijk en wordt eerder ervaren als ontspanned. Het is een opfrissing van de huid, die ook geen downtime of reactie veroorzaakt na de behandeling.

De behandeling is een algehele opfrissing en dieptereiniging van de huid. Het resultaat is een gladde, zachte en propere huid.

De behandeling kan opnieuw uitgevoerd worden na 4 à 6 tal weken. Zelf raden we aan om ieder seizoen een hydrodermabrasie behandeling uit te voeren.

De behandeling kan uitgevoerd worden tijdens elk seizoen.

Ja, de behandeling wordt uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen. Bij mannen raden we aan de baard te scheren voor de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van onze behandelresultaten en promoties.

Check hier alvast onze Instagrampagina!

Logo Skincenters Malle Mechelen Brussel Sint-Pieters-Leeuw Antwerpen Deurne

Benieuwd naar onze promoties?