We openen een nieuwe vestiging in Malle en dat vieren we met een grote giveaway!

Skincenters Malle: giveaway

Datum

Je kon al even terecht in onze vestigingen in Antwerpen en Brussel, en binnenkort openen we een huidverzorgingscentrum in Malle. En dat moeten we vieren!

Maak kans op één van de 10 gratis behandelingen

De opening van onze nieuwe vestiging in Malle op zaterdag 26 juni willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom geven we maar liefst 10 gratis behandelingen weg van één uur. Het enige wat je daarvoor moet doen? Dit formulier invullen. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd door ons. En we geven graag mee dat we alvast aan alle deelnemers hebben gedacht. We hebben een kleine surprise in petto voor de mensen die naast de hoofdprijs grijpen.

Niemand gaat dus naar huis met lege handen!

Update: Deze giveaway is reeds afgelopen.

Bekend volk over de vloer

Tal van BV’s rekenen al op onze kwalitatieve aanpak van Skincenters. Zo is Pommeline Tillière, bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’, vaste klant. Niet zo lang geleden liet ze haar permanente eyeliner weglaseren door de ervaren huidtherapeuten bij Skincenters. Ook Ian Thomas passeerde al over de vloer. Hij heeft spijt van één van zijn tatoeages en wil die graag professioneel laten weglaseren.

Wil jij ook graag langskomen? Boek meteen je afspraak in onze agenda. Klik rechtsonder op “Maak afspraak” en dan zien we je graag snel in één van onze vestigingen! 

Meer artikels