Hollywood Peel of Spectra Carbon Peeling is een procedure zonder sociaal verlet. Ze helpt de tekenen van veroudering tegen te gaan en helpt bij een herstel van een beschadigde huid. Deze zachte behandeling is voor de meeste huidtypes mogelijk en is de ideale manier om snel een frisse uitstraling te verkrijgen.
De Carbon Peeling zorgt voor een egale huid, vermindert zichtbare pigmentvlekken, rimpels en acne littekens, de huid zal zich opspannen en jonger ogen.
Er zijn ook geen neven effecten bij het herhalen van de behandeling om de effecten te vergroten.
De duurtijd van een volledige behandeling is ongeveer 45 minuten. Het is mogelijk na 2 tot 4 weken de behandeling te herhalen indien nodig.
Zowel voor mannen als voor vrouwen.
Elk type huid kan behandeld worden met uitzondering van de erg gebruinde tot donkere huid.

Hoe werkt de Carbon Peeling?

De energie van de laser werkt op twee manieren. De melanine (pigmentatie) in de cellen wordt op een natuurlijke manier afgebroken waardoor de huid egaler wordt. Nadien warmt de huid in de diepte op waardoor er en samentrekking en collageenstimulatie zal plaatsvinden. De meerderheid van de patiënten zal geen pijn ervaren, enkel een lichte opwarming van de huid en een tintelend gevoel. Voor deze behandeling is geen anesthesie of enige vorm van verdoving of pijnstilling nodig.

Hoe verloopt de behandeling?
Een fijne laag met carbonlotion wordt aangebracht op de huid, gelijkend op een moddermaskertje. Deze zal even moeten opdrogen en daarna doet de laser al het werk. Je zal gedurende de behandeling een klapperend geluid horen, een licht tintelend gevoel of een lichte opwarming van de huid. Dit alles zal slechts een tiental minuten duren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het gevecht tegen veroudering van de huid is helaas een strijd die we nooit zullen winnen. De Hollywood Peel is een zachte behandeling met vrijwel meteen zichtbare resultaten. De behandeling is dan ook geliefd door vele sterren (wordt daarom ook de Hollywood Peel genoemd) door het snelle zichtbare resultaat zonder sociaal verlet.

Samengevat:

  • Voor een jongere en stralende huid
  • Voor een effen en egalere huid
  • Voor een zachtere huid
  • Voor een zichtbare vermindering van rimpels en acne littekens
  • Een pijnloze behandeling zonder sociaal verlet (Activiteiten kunnen na de behandeling gewoon voortgezet worden)

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 september.