Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse/Vetbevriezing

Cryolipolyse, ook wel bekend als vetbevriezing, is de methode om vetcellen te vernietigen door middel van koude. De Z Lipo van Zimmer zorgt voor een gecontroleerde koeling van het lichaamsdeel waardoor er een apoptose, cel vernietiging, veroorzaakt wordt van de vetcellen. Aangezien het omringende weefsel niet reageert op een koude toepassing in vergelijking met vetweefsel, wordt de behandeling beschouwd als een veilige en zachte, niet-invasieve procedure.

Het is geschikt voor vetreductie op buik, heupen, taille, dijen en billen.

Wat biedt Skincenters

Wat biedt Skincenters

Behandeling

Er wordt gedurende één uur een applicator geplaatst op de te behandelen zone. Er kunnen 2 zones in één en dezelfde sessie behandeld worden. De vetcellen worden fors gekoeld tot ze gekristalliseerd en vernietigd worden. De volledige afbraak en verwijdering van de vetcellen op een natuurlijke manier via het lymfesysteem is na ongeveer 10 – 12 weken voltooid. Een veilige, comfortabele en niet-invasieve behandeling die toegankelijk is voor iedereen.

Om de resultaten van de Z LIPO nog te verbeteren maken we gebruik van de Z WavePro (shockwave). Studies en veldrapporten hebben aangetoond dat de intensieve, niet-pijnlijke shockwavebehandeling na een Cryolipolyse™ niet alleen zorgt voor een betere en snellere vetreductie, maar ook de lymfedrainage stimuleert en de huid verstrakt. Dankzij de collageenstimulatie zal ook het sinaasappelhuideffect afnemen.

Voorbereiding en nazorg​

Er is geen specifieke voorbereiding nodig voor de behandeling.
Voor de nazorg raden we steeds aan om voldoende water te drinken. Om voor een optimaal resultaat te gaan raden we aan om een 5-tal shockwave behandelingen uit te voeren na cryolipolyse. Een 2de of 3de behandeling kan soms nodig zijn, deze kan uitgevoerd worden na 6-8 weken.

Prijzen

  • Cryolipolyse (Z-Lipo) € 175 per applicator
  • Kin Cryolipolyse (Z-Lipo) € 250

Voor een behandelplan op maat kunt u steeds een intakegesprek boeken in een van onze centra.

Sessies

Het aantal sessies is afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld zijn er 1 – 3  behandelingen zijn nodig per zone voor een optimaal effect. De behandeling kan herhaald worden na 6 weken.

*Alle andere behandelingen kunnen geboekt worden via de knop ‘maak afspraak’ rechts onderaan. 

FAQ

Waarin onderscheidt Skincenters zich op vlak van cryolipolyse t.o.v. andere centra?

Bij Skincenters beschikken we steeds over de laatste nieuwe technologieën. Zo combineren we steeds de Z Lipo en de Z Wave. Door de radiale shockwave is het onder andere mogelijk om de stevigheid van de huid, de huidelasticiteit en de nieuwe collageenvorming aanzienlijk te verbeteren.

Is een cryolipolyse behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt doorgaans als niet pijnlijk ervaren.

Zijn de resultaten na een cryolipolyse behandeling definitief? definitief?

Wij raden steeds aan om een gezonde levensstijl te onderhouden. De vetcellen die vernietigd zijn kunnen niet meer terugkomen.

Mag cryolipolyse tijdens de zomer?

De behandeling kan uitgevoerd worden in de zomer, het hele jaar door.

Welke resultaten mag ik verwachten?

De resultaten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Om voor een optimaal resultaat te gaan raden we aan om een 5-tal shockwave behandelingen uit te voeren na cryolipolyse.

Hoe blijf ik op de hoogte van behandelresultaten en eventuele promoties?

Volg onze social media kanalen en blijf op de hoogte van onze behandelresultaten en promoties.

Check hier alvast onze Instagrampagina!