Zo Skin Health

Bij ZO® Skin Health geloven ze dat de enige manier om een gezonde huid te bereiken de kracht van de wetenschap is. Dankzij de wereldberoemde dermatoloog Dr. Zein Obagi (oprichter ZO) verlegt ZO® Skin Health de grenzen van medische huidverzorging. Door hun innovatieve aanpak, krachtige technologieën en product-educatie te combineren, biedt ZO® een nieuw perspectief op traditionele huidverzorging.

ZO® biedt uitgebreide oplossingen voor het creëren en onderhouden van een gezonde huid voor iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, unieke huidconditie of huidtype. Van het corrigeren van zonneschade + pigmentatie tot het voorkomen + beschermen tegen toekomstige schade, ZO® heeft uw huidgezondheid onder controle.

We want to create skin that is healthy, youthful and vibrant.

We want to create skin that is healthy, youthful and vibrant.

Intake huidverbetering

De juiste skincare voor jouw huid vraagt om een op maat gemaakt plan aan de hand van een huidanalyse. Bij Skincenters bekijken onze experts graag met u de mogelijkheden.

Hebt u last van een heel droge of vette huid, pigmentatie, rosacea, acne, oneffenheden of ga zo maar door? Kom dan eens langs en we maken graag een plan op maat.