Behandelingen voor een glowing skin

Datum

De zomer is het seizoen waarin we allemaal willen stralen met een gezonde, glowing skin. Gelukkig zijn er effectieve gezichtsbehandelingen die speciaal zijn ontworpen om je huid een prachtige glow te geven. In deze blog bespreken we de behandelingen die wij aanraden in de zomer, waaronder hydrodermabrasie, carbon peel, HIFU en radiofrequentie. 

Met laserbehandelingen wees je in de zomer best voorzichtig.

Hydrodermabrasie voor een frisse uitstraling

Hydrodermabrasie is een geavanceerde behandeling die de huid voorzichtig exfolieert en hydrateert. De behandeling verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden en stimuleert celvernieuwing. Met behulp van speciale serums en een vacuümsysteem wordt de huid tot in de diepte gereinigd en gehydrateerd. Na de behandeling voelt je huid zacht en stralend aan.

Carbon Peel voor een Stralende Teint

De Carbon Peel, ook bekend als de Hollywood Peel, is een innovatieve behandeling die je huid een intense glow geeft. Tijdens de behandeling wordt een carbon lotion aangebracht op de huid, waarna er een laserbehandeling volgt om het carbon weer te verwijderen. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, acne, pigmentvlekken en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Na de behandeling zie je direct een egalere teint.

HIFU voor een Liftend Effect

HIFU, ofwel High-Intensity Focused Ultrasound, is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van ultrasone golven om het collageen in de diepere huidlagen te stimuleren. De aanmaak van collageen en elastine wordt bevordert, en dit op maar liefst 3 verschillende dieptes in de huid. Hierdoor wordt de huid steviger en strakker. HIFU richt zich op specifieke gebieden en zorgt voor een liftend effect zonder ingreep. Daarom wordt het ook een “niet-chirurgische facelift” genoemd. Na de behandeling zie je een verbetering van de gezichtscontouren en een jongere uitstraling.

Radiofrequentie voor Huidverstrakking

Een radiofrequentiebehandeling is in tegenstelling tot HIFU een zachte behandeling die bij iedereen kan toegepast worden. Het zorgt voor een gecontroleerde verwarming van de huidlagen, wat de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels verminderd en krijg je een stralende huid. Radiofrequentie kan worden toegepast op verschillende delen van het gezicht voor een algehele huidverbetering.

Bescherm je Huid met SPF

Naast langsgaan bij je huidverzorgingsspecialist, is het essentieel om je huid ook te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Het dragen van een zonnebrandcrème met een breed spectrum SPF is van cruciaal belang om huidveroudering te verminderen alsook het genezingsproces na een sterkere behandeling te ondersteunen.

Alle bovenstaande behandelingen zijn te boeken bij Skincenters. Heel de zomer lang geniet je nu ook nog eens van 15% korting op alle bovenstaande behandelingen met de code: GLOWINGSKIN15. Maak alvast jouw afspraak voor een via onderstaande knop:

Meer artikels