Vet verwijdering (Cryolipolyse)

Afslanken zonder inspanningen met cryolipolyse

Geen moed om aan sport te doen of een dieet te volgen om uw overtollige vet kwijt te spelen? Met de cryolipolyse van de Z LIPO kunt u de kleine en grote vetrollen letterlijk ‘bevriezen’: dijen, heupen, billen, buik, lovehandles of armen… Geen naalden, geen scalpels en dus geen littekens. Kortom, veel aantrekkelijker dan een liposuctie…

Ontdek de cryolipolyse in deze video:

Behandeling

Er wordt gedurende een uur een applicator geplaatst op de te behandelen zone (er kunnen 2 zones in één en dezelfde sessie behandeld worden). De vetten worden fors gekoeld tot ze gekristalliseerd en afgebroken zijn (dit wordt apoptose genoemd). De afgebroken vetten worden in een tijdspanne van een paar weken vervolgens op natuurlijke wijze weggenomen door het immuunsysteem en zijn witte bloedcellen. Een veilige, comfortabele en niet-invasieve behandeling die toegankelijk is voor iedereen.

En om de resultaten van de Z LIPO nog te verbeteren, vraagt u na uw sessie naar de Z WAVE. De Z WAVE is het alternatief voor de handmassage die onontbeerlijk is na uw behandeling en versnelt het wegnemen van de dode vetten. Dit toestel zal u een stevigere en gladdere huid bezorgen dankzij het stimuleren van de collageensynthese en ook het sinaasappelhuideffect zal afnemen.

Resultaten

De resultaten zijn snel zichtbaar en overdonderend want een sessie van één uur zorgt voor een vetverlies van 20 tot 25% in de behandelde zone. Er worden meestal twee sessies gedaan, soms drie. (Foto’s: Zimmer Benelux).

Opmerking: de duur en resultaten van een behandeling  kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn dus slechts indicatief.

Ontdek de skincenters promoties

Geniet van onze promoties tot en met 30 september.