Voordelen van gelaatsverzorging

gelaatsverzorging

Datum

Onze huid heeft het soms zwaar te verduren. De zon, uitlaatgassen, bacteriën en andere omgevingsfactoren hebben een grote impact. Met een goede gelaatsverzorging kan je deze impact verkleinen en vertraag je het verouderingsproces van jouw huid. Wij geven je alvast meer uitleg over de 4 gelaatsbehandelingen die Skincenters aanbiedt en de voordelen van onze behandelingen.

Ultrasound

De ultrasound gezichtsbehandeling werkt met hoge geluidstrillingen die niet hoorbaar zijn. Ze dringen tot diep in de huid om daar hun werk te doen. De trillingen stimuleren de onderliggende spieren om de bloedsomloop en het herstel van de huid te bevorderen.

Bij Skincenters maken we gebruik van een toestel dat beschikt over een sonophoresis technologie. Deze techniek zorgt voor een betere en diepere opname van de producten. Het resultaat is een strakkere en frissere huid.

De voordelen op een rijtje:

 1. Betere doorbloeding.
 2. De huid verstrakt.
 3. Betere afvoer van vocht.
 4. Verminderde donkere kringen.

Bij Skincenters kan je een ultrasound gezichtsbehandeling laten uitvoeren vanaf € 80.

Radiofrequentie

Een gezichtsbehandeling met radio-frequentie is een 100% natuurlijke behandeling die zeer effectief is tegen de veroudering van de huid. De radiofrequente golven creëren warmte tot diep in de huidlaag. Deze warmte bevordert de aanmaak van collageen. Dit verstrakt jouw huid waardoor lijntjes en rimpels verminderen. De behandeling garandeert een bijzonder effectief en snel resultaat.

De voordelen van een gezichtsbehandeling met radio-frequentie:

 1. Geen rode of geïrriteerde huid.
 2. Stimuleert de oogspieren.
 3. Verstrakt de huid.
 4. Bevordert de lymfedrainage.
 5. Poriën zijn minder zichtbaar.

Een behandeling met radiofrequentie kan je bij Skincenters laten uitvoeren vanaf € 80.

HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De golven doen warmte ontstaan in de diepere huidlagen. De huid reageert op deze warmte en gaat collageen aanmaken. Dat eiwit zorgt voor een strakke en soepele huid. Het fijne aan deze behandeling is dat het de huid lift zonder dat hiervoor een ingreep noodzakelijk is.

 

HIFU biedt veel voordelen:

 1. Geen beschadiging van de huid.
 2. Pijnloos genieten van een huidlifting.
 3. Geen inspuiting of operatie nodig.
 4. Snel resultaat.

Hydrodermabrasie

De hydrodermabrasie behandeling zorgt voor een intensieve reiniging van de huid met een directe glow als resultaat. Het werkt op basis van het principe van elektroporatie. Dit is een techniek waarmee stoffen in een cel getransporteerd kunnen worden. 

De hydrodermabrasie behandeling heeft een viervoudige werking:

 1. Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt de huid met speciale vloeistoffen diep gereinigd en vindt talg extractie van comedonen en poriën plaats. Comedonen zijn ook wel bekend onder de naam mee-eters en blackheads.
 2. Exfoliatie & Peeling: AHA en BHA oplossingen exfoliëren de huid. Het verwijdert ook de dode huidcellen. De huid is nu diep gereinigd.
 3. Hydrateren & Kalmeren: Een infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor een intensieve hydratatie en bescherming van de huid.
 4. Insluizen & Voeden: De behandeling sluist serums en werkstoffen direct in de huid. De bijhorende vacuüm-massage zorgt voor een betere doorbloeding en lymfatische activiteit. Dit zorgt voor een betere opname van de stoffen.

De behandeling zelf bestaat uit 3 fasen:

In de eerste fase trekt een gecontroleerde vacuümdruk de huid zachtjes aan voor een micro-massage en acupressuur. Dit zorgt voor een intense microcirculatie die de bloedsomloop sterk stimuleert. Het exfolieert de huid diep en verwijdert alle mogelijke onzuiverheden.

In de tweede fase krijgt de T-zone een behandeling om de poriën extra intensief en diep te reinigen. Het resultaat is een verfijning van de poriën.

In de laatste fase voeden serums en werkstoffen de huid. Je krijgt een intense hydratatie die de verjonging versterkt.

We zetten de voordelen even op een rijtje:

 • Onmiddellijke vermindering van verstopte poriën en onzuiverheden.
 • Een natuurlijke en pijnloze huidverjonging.
 • Direct en langdurig resultaat.

  Een hydrodermabrasie behandeling kan je bij Skincenters laten uitvoeren vanaf € 125.

Klaar voor een strakke, egale en jonge huid? Maak dan nu een afspraak bij één van de Skincenters vestigingen in Antwerpen, Brussel, Mechelen of Malle.

Meer artikels